Comunitat Valenciana

Licampa i The Music Republic creen una empresa per a la gestió del Casal España Arena de València

  • Valencia 5 Estrellas S.L. serà la societat operadora, tant del recinte com de les seues instal·lacions complementàries.
David Sánchez, de The Music Republic, i Víctor Sendra, de Licampa
David Sánchez, de The Music Republic, i Víctor Sendra, de Licampa
LICAMPA
David Sánchez, de The Music Republic, i Víctor Sendra, de Licampa

Licampa 1617 S.L. -la societat patrimonial de Juan Roig creada expressament per a construir el pavelló Arena en la ciutat de València- i The Music Republic, a través de l'empresa Arena Alive S.L., creen l'empresa Valencia 5 Estrellas S.L. per a la gestió integral com a operador del futur Casal España Arena de València, el recinte cobert "de referència nacional i internacional per a la celebració d'esdeveniments esportius, culturals i d'entreteniment".

Així ho han anunciat els promotors del projecte, que subratllen que Valencia 5 Estrellas S.L. serà la societat operadora, responsable de gestionar el recinte i les seues instal·lacions complementàries com els seus futurs servicis, a més de treballar en els diferents acords amb promotors, proveïdors de servicis i resta d'especialistes del sector.

Aquesta nova firma, afigen, serà l'encarregada de desenvolupar les estratègies per a aconseguir que Casal España Arena de València es convertisca en un recinte per a la celebració d'un gran nombre d'esdeveniments, oferint grans experiències als seus usuaris i contribuir així a posicionar tant València com la Comunitat Valenciana com un referent en entreteniment.

Un dels "grans objectius" de la societat serà el de generar espais i productes que complementen els ja existents en la ciutat i en els quals els promotors, tant locals, nacionals com internacionals, puguen celebrar "esdeveniments esportius i d'entreteniment de divers tipus i diferents formats; al mateix temps que fer-ho sostenible econòmicament".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento