Comunitat Valenciana

El grup parlamentari d'Unides Podem en Les Corts designa Pilar Llima portaveu adjunta

El grup parlamentari d'Unides Podem ha acordat la designació de la coordinadora i diputada de Podem, Pilar Lima, com a portaveu adjunta del grup, en substitució de la diputada i portaveu d'Agricultura i Medi ambient, Beatriu Gascó.

D'aquesta manera, la direcció del grup parlamentari queda conformada per la sindicatura, la qual ostenta Naiara Davó, i els portaveus adjunts, que ocupen la coordinadora de Podem, Pilar Lima i la parlamentària d'Esquerra Unida i diputada per Alacant, Estefanía Blanes, ha informat el grup parlamentari en un comunicat.

Aquesta composició de la direcció del grup "aprofundirà i reforçarà la coordinació entre els dos partits que integren la coalició, el GP i el Consell i enfortirà Podem en l'àmbit institucional i en el partit", han assegurat.

Paral·lelament, la coordinadora de Podem assumirà l'àrea de Sanitat en el grup parlamentari, que fins ara requeia en la diputada per Castelló Irene Gómez, parlamentària que serà ara responsable de les àrees que eren competència de Pilar Lima: Polítiques Socials i Educació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento