Comunitat Valenciana

Oltra sobre el pressupost d'Igualtat: "La diferència no és divisió, es tanca acord i se segueix caminant"

La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha negat aquest divendres enoig amb el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, després de trobar-se a última hora amb uns Pressupost de la Generalitat per a 2021 diferents als acordats, en els quals trobava a faltar 21 milions d'euros per al seu departament. Una quantitat que finalment Soler s'ha compromès a incloure durant el primer trimestre de 2021.
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en imatge d'arxiu.
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en imatge d'arxiu.
EUROPA PRESS
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en imatge d'arxiu.

"La diferència no és divisió, s'expressa, es tanca un acord i se segueix caminant conjuntament. La diferència és consubstancial a les coalicions. Cal perdre la por a debats deliberatius que mostren diferències perquè és ací on es construeix un projecte plural, de diferents mirades, on tothom cedeix un part i tots es veuen reflectits", ha reivindicat Oltra.

No obstant açò, la vicepresidenta del Consell creu s'haurien de "revisar els mecanismes d'elaboració del Pressupost, amb la participació de tots els departaments", un plantejament que considera que és "un sentiment compartit".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento