Comunitat Valenciana

Ford avança a aquest divendres el primer dia de parada de l'ERTO per les condicions meteorològiques

  • En la zona industrial d'Almussafes s'han arreplegat durant aquest dijous 360 litres i 381 en el nucli urbà.
  • També es traslladen les parades en motors del 20 i 27 de novembre al 16 i 23 perquè coincidisquen.
Planta de Ford a Almussafes
Planta de Ford a Almussafes
FORD
Planta de Ford a Almussafes

Ford Almussafes (València) avançarà a aquest divendres el primer dia de parada de l'ERTO que durà a terme fins al 31 de gener a causa de les condicions meteorològiques.

Fonts de la companyia han indicat a Europa Press que s'ha decidit avançar a aquest divendres el dia d'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació prevista per a dilluns que ve davant la situació de temporal que està afectant principalment aquesta zona de la província de València.

De fet, segons l'Ajuntament d'Almussafes, en la zona industrial de la localitat s'han arreplegat durant aquest dijous 360 litres i 381 en el casc urbà. Les classes i altres activitats estaran suspeses en el municipi aquest divendres.

En concret, la producció de cotxes estava prevista que es parara els dilluns 9 -que ara serà aquest divendres-, 16 i 23 de novembre, els dilluns 7 i 21 de desembre, el dimarts i dimecres 22 i 23 de desembre, els dilluns i dimarts 4 i 5, 11 i 12 i 18 i 19 de gener i el dilluns 25 d'aquest últim mes.

Per al torn de nit, l'afectació serà els dies anteriors. També s'ha acordat traslladar les parades en la planta de motors del 20 i 27 de novembre als dilluns 16 i 23 d'aquest mes perquè coincidisquen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento