Comunitat Valenciana

Detinguts dos homes a València per agredir violentament un altre en el sòl amb una barra d'acer

Agents de la Policia Nacional han detingut a València dos homes de 42 i 48 anys com a presumptes autors d'un delicte de lesions, després de suposadament agredir amb una barra d'acer i una botella de cristall un altre al qual van deixar estès en el sòl en el transcurs d'una baralla.
Cotxe patrulla.
Cotxe patrulla.
POLICÍA NACIONAL
Cotxe patrulla.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren al carrer Santa María Micaela on, pel que sembla, s'estava produint una baralla.

Els policies van localitzar en el lloc un grup de persones que els van indicar que la baralla s'havia traslladat a la plaça Horticultor Corset, a escassos metres. La patrulla es va dirigir cap a allí i va observar un home estès en el sòl, amb ferides en la cella, en l'ull i en la barbeta i cobert de sang, per la qual cosa van sol·licitar la presència sanitària, que posteriorment ho va traslladar a un hospital per a ser assistit.

Segons diversos testimonis, moments abans dos homes havien començat a colpejar la víctima amb diversos objectes, entre els quals van destacar, una botella de cristall i una barra d'acer, fins a fer-ho caure al sòl per a a continuació colpejar-li en el cap "amb molta violència".

Els agents van localitzar la barra d'acer a escassos metres de la víctima així com restes de cristall d'una botella, una cadira i un pal de fusta partit en tres. Finalment els policies van localitzar i van detindre els dos sospitosos, que es trobaven pròxims al lloc, com a presumptes autors d'un delicte de lesions.

Una vegada en dependències policials un dels detinguts va oposar una forta resistència cap als agents. Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento