Comunitat Valenciana

Cvirus.- S'eleven a 71 els positius en la residència Domus Vi d'Elda entre residents i personal

El nombre de positius confirmats en la residència de persones majors Domus Vi d'Elda (Alacant) s'eleva a un total de 71 casos, 44 d'ells residents i 27 treballadors, segons han confirmat fonts de la Generalitat.
Vista del material necessari per a la realització de proves PCR
Vista del material necessari per a la realització de proves PCR
Ion Alcoba - Europa Press
Vista del material necessari per a la realització de proves PCR

Per la seua banda, la Conselleria de Sanitat ja ha intervingut aquesta residència, que disposa tant de places privades com de places públiques i concertades. En concret, aquest centre de majors compta amb 140 places residencials i 30 places de centre de dia, segons assenyala l'empresa en la seua pàgina web.

En total, en aquests moments la Conselleria de Sanitat té sota vigilància activa de control sanitari nou residències a la Comunitat Valenciana: una en la província de Castelló, tres en la província d'Alacant i cinc en la província de València.

Sanitat ha notificat 82 residents positius i 35 treballadors des de l'última actualització, en la qual no hi ha hagut que lamentar cap usuari mort.

D'aquesta manera, la Comunitat Valenciana té en l'actualitat casos positius en 48 residències de majors (5 en la província de Castelló, 15 en la província d'Alacant i 28 en la província de València) i 9 centres de diversitat funcional (2 en la província de Castelló, 3 en la província d'Alacant i 4 en la província de València).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento