Comunitat Valenciana

Soler recolzaria qualsevol canvi d'impostos "rigorós i prudent"

  • El conseller no veu cap problema en la proposta de Compromís perquè paguen més les rendes més altes.
El titular d'Hisenda, Vicent Soler, compareix en Els Corts
El titular d'Hisenda, Vicent Soler, compareix en Els Corts
GVA
El titular d'Hisenda, Vicent Soler, compareix en Els Corts

El conseller d'Hisenda, Vicent Soler, ha assegurat aquest divendres que la Generalitat podria aplicar qualsevol canvi fiscal que siga "rigorós, prudent" i supose més beneficis que costos, així com que no veu "cap problema" en la proposta de reforma d'impostos que planteja Compromís perquè paguen més les rendes més altes.

"Portem anys d'avantatge, naturalment que continuaríem aquesta línia", ha defés el socialista en roda de premsa després de presentar el projecte de pressupostos de la Generalitat (PSPV-Compromís-Unides Podem) per a 2021, el qual no inclou aquesta reforma fiscal.

Això sí, ha posat l'accent que el Consell ja va implantar una reforma fiscal "intensíssima" l'any 2017, sobretot en el tram autonòmic de l'IRPF perquè era un dels més regressius d'Espanya. Ha garantit que estan disposats a seguir aquesta línia, ara que s'obri la tramitació del pressupost en Les Corts amb la presentació d'esmenes.

Soler ha sostingut així que cal "veure els pros i contres" de la proposta de Compromís, partit que aquesta setmana va denunciar que no han rebut cap resposta de Conselleria tres setmanes després de plantejar la proposta.

"Estem a favor de l'article 31 de la Constitució: que pague més qui més tinga. Com a govern estem absolutament disposats, solament faltava això", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento