Comunitat Valenciana

La campanya de Nadal generarà un 32,4% menys de contractes que la de 2019 en la Comunitat Valenciana

  • La previsió és que es firmen més de 34.000 contractes, enfront dels 50.349 de l'any passat, segons Randstad.
  • La província de Castelló serà la que més veurà caure les contractacions en aquesta època, segons l'estudi.
Iluminación Navideña, Navidad
Iluminación Navideña, Navidad
EUROPA PRESS
Iluminación Navideña, Navidad

La campanya de Nadal generarà més de 34.000 contractes a la Comunitat Valenciana, un 32,4% menys que el passat any, quan es van firmar 50.349, segons les previsions de contractació de l'empresa de recursos humans Randstad, les quals han tingut en compte els sectors més dinàmics en aquesta època de l'any: comerç, logística i hoteleria.

D'acord amb aquestes previsions, entre novembre i gener es deixaran de firmar a la Comunitat Valenciana més de 16.300 contractes en comparació de l'any passat, i l'ocupació retrocedirà a nivells de l'any 2015, ha informat la companyia. No obstant açò, la caiguda de les contractacions a la Comunitat Valenciana serà 2,1 punts percentuals menys acusada que la registrada en el conjunt del país (34,5%).

El volum dels contractes que es firmaran a la Comunitat suposarà l'11,8% del total de tot el país. Per províncies, València serà la que més ocupació generarà durant la campanya nadalenca, un total de 21.080 firmes. Li segueixen Alacant, amb 9.830 contractacions, i Castelló, amb 3.120. D'altra banda, la província de Castelló serà la que més veurà caure les contractacions en aquesta època pel que fa al passat any, amb un descens del 37,7%. Amb caigudes més moderades se situen Alacant (36,7%) i València (29,3%).

En el conjunt del país, la campanya de Nadal suposarà prop de 290.000 contractes, un terç menys que l'any passat, per l'impacte de la crisi sanitària del Covid-19, segons les previsions de Randstad, que assenyala, no obstant açò, que l'afonament de la contractació en Nadal va ser major durant la crisi del 2008, amb un descens del 35,9%, coincidint amb la crisi financera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento