Comunitat Valenciana

CSIF demana reforços immediats de personal en l'Hospital de La Ribera 

  • El sindicat alerta del "col·lapse" que s'està vivint en Urgències, amb pacients en passadissos.
  • Critica que això es produïsca mentre la unitat de preingressos està tancada els caps de setmana per falta de personal.
Passadís d'Urgències en La Ribera
Passadís d'Urgències en La Ribera
CSIF
Passadís d'Urgències en La Ribera

El sindicat CSIF ha demanat reforços "immediats" de personal en l'hospital de la Ribera, a Alzira (València), davant el "col·lapse" del servici d'Urgències, amb boxes quadruplicats i passadissos habilitats com a zona de tractament i amb pacients.

La central sindical ha alertat en un comunicat de la "caòtica situació", amb fins a 30 persones esperant aquest dimarts al matí pendents d'ingrés.

Segons CSIF, "aquesta situació es produeix mentre la unitat de preingressos, amb una inversió de 170.000 euros, està sent tancada els caps de setmana per no dotar-la d'una càrrega de treball, al contrari del que succeeix en la resta d'hospitals públics".

El sindicat ha advertit d'una situació límit, amb una pressió assistencial que ha crescut enormement i s'ha vist incrementada per múltiples ingressos per Covid-19 en les últimes hores", per la qual cosa ha reclamat "solucions urgents".

En aquest sentit, ha valorat que la Direcció del departament haja "rectificat" i, davant les seues peticions, "haja acceptat la instal·lació d'una carpa o hospital de campanya per a tindre el doble circuit de pacients respiratoris en Urgències".

La central sindical, no obstant açò, avisa que "l'habilitació de nous espais en l'hospital de la Ribera resulta imprescindible, però no serà efectiva si no va acompanyada d'un increment de personal de sanitat en l'hospital".

"L'actual plantilla no pot tornar a patir el viscut en la primera onada. Calen reforços immediats per a prestar l'atenció de qualitat que els pacients mereixen, a més d'habilitar zones de descans adequades per als treballadors extenuats", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento