Comunitat Valenciana

Detingudes tres persones per la mort d'un treballador sense contracte en un accident en un viver de Torrent

Agents de la Guàrdia Civil han detingut tres persones en relació amb la mort d'un treballador, mentre realitzava tasques d'instal·lació d'una estructura d'acer en un viver del terme municipal de Torrent (València), segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla
GUARDIA CIVIL-ARCHIVO
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla

La detenció d'aquestes tres persones, als qui s'atribueix la seua presumpta implicació en un homicidi imprudent i tres delictes contra els drets dels treballadors, s'ha dut a terme per l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alfafar. Els detinguts, d'entre 28 i 59 anys i nacionalitat espanyola, són els administradors de l'empresa que realitzava les obres i el propietari del viver.

Després de les primeres indagacions, es va descobrir que aquest ciutadà, de nacionalitat algeriana i 25 anys, mancava de contracte de treball i manejava maquinària sense la corresponent formació i protecció laboral. A més, tant el mort com la resta de companys empleats es trobaven en una situació irregular a Espanya.

El responsable del viver suposadament va tractar d'ocultar els fets en ordenar la retirada de la màquina llogada i no avisar els servicis d'emergència. Les diligències instruïdes han sigut entregades al Jutjat d'Instrucció número 2 de Torrent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento