Rebaixes a les botigues tot l’any amb una nova targeta

  • Funcionará a la primavera, però ja es pot utilitzar.
  • Permetrà accedir a promocions als comerços, benzineres, espectacles i serveis de Barcelona.

Una sola targeta per comprar al mercat, anar al gimnàs, pagar l'autobús o aconseguir descomptes als comerços i benzineres de la ciutat. Aquesta és la nova targeta financera Barcelona comerç, gratuïta i que començarà a funcionar en uns mesos.

En un principi serà vàlida únicament en els prop de 7.000 establiments associats als 19 eixos comercials barcelonins i servirà a l'usuari per accedir a descomptes i promocions especials. La targeta, que pot ser de crèdit o de dèbit segons desitgi el client, es pot sollicitar ja als comerços, les oficines de La Caixa o via Internet, sense cap cost d'emissió ni comissions a llarg termini.

Ara bé, la nova targeta es posarà en funcionament «la primavera vinent», segons va indicar ahir el tinent d'alcalde d'Hisenda i Promoció Econòmica, Jordi William Carnes, i «en parallel» s'està treballant per tal que els descomptes també arribin a altres àmbits no estrictament comercials.

Així, l'usuari podrà tenir avantatges en benzineres, cinemes, aparcaments i espectacles. William Carnes va confirmar que la targeta també podrà servir en un futur per accedir als serveis i recintes municipals, com són les biblioteques, piscines, museus, el Zoo o el Tibidabo.

El fet que la targeta inclogui un codi de barres, a més de la banda magnètica, permet que en un futur es pugui prescindir de les targetes de paper per al transport públic i es pugui fer el pagament amb aquest nou sistema. La comissió d'utilització per als comerciants serà del 0,5% de l'import pagat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento