Comunitat Valenciana

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix descomptes per a escolars i experiments per videoconferència

  • Els col·legis compten amb entrades des de 3 euros per a visitar el Museu o veure una pel·lícula en el planetari.
  • Els tiquets per a l'Oceanogràfic estaran a la venda per 15 euros per a aquest col·lectiu.
CAC
CAC
GVA
CAC

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix per al nou curs escolar descomptes especials per a grups escolars amb entrades encara més reduïdes de les habituals per a aquest col·lectiu, segons informa la Generalitat.

D'aquesta manera, des de l'1 d'octubre al 12 de març del 2021, els grups escolars compten amb entrades des de 3 euros per persona per a visitar el Museu o veure una pel·lícula en el planetari i, fins i tot, entrar a l'Oceanogràfic per 15 euros, entre altres opcions.

Enguany, a més, la 'Ciència a escena' viatja als col·legis, tant de manera online com presencial. Els monitors faran els tallers en directe i de manera personalitzada, perquè els centres educatius no hagen de desplaçar-se. La proposta 'Connecta't en directe amb la Ciència a Escena' és una de les novetats de l'oferta didàctica.

Es tracta d'una modalitat dels tallers científics que es realitza per videoconferència i que permet als centres escolars gaudir dels experiments des de les pròpies aules mentre persones divulgadores realitzen demostracions en el Museu i interactuen amb l'alumnat.

Pel que fa a nous continguts, la primera planta del Museu acull l'exposició 'Play. Ciència i música' i el renovat Teatre de la Ciència. La mostra 'Play. Ciència i música' és una exposició interactiva que convida a 'tocar' la música per mitjà de la ciència amb diverses experiencies multimèdia. En el 'Teatre de la Ciència' els grups escolars gaudiran de l'espectacle 'Alt voltatge' i de la famosa bobina de Tesla en acció.

Els planetaris en directe adaptats a cada nivell educatiu de l'Hemisfèric -des d'Infantil a Batxillerat i cicles formatius-, les visites a l'Oceanogràfic i els experiments de 'Ciència a Escena' -als quals es pot assistir en les sales especials en el propi Museu, en videoconferència o amb demostracions en el propi centre escolar- destaquen en l'oferta didàctica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento