Comunitat Valenciana

Detingut un home a València per intentar cremar una tenda de campanya on dormia una parella en el carrer

La Policia Nacional ha detingut un home de 30 anys en un carrer del districte d'Abastos de València per presumptament agredir un altre home i intentar cremar la tenda de campanya on dormia aquest amb la seua parella. També va amenaçar els agents: "He sigut militar en el meu país i he estat en la presó, vos vaig a matar".
La Policia Nacional deté 211 persones i sanciona 19.087 a la Comunitat Valenciana
La Policia Nacional deté 211 persones i sanciona 19.087 a la Comunitat Valenciana
CNP
La Policia Nacional deté 211 persones i sanciona 19.087 a la Comunitat Valenciana

Aquest dimecres, sobre les 21.15 hores, el 091 va rebre l'avís de la baralla en el carrer, després del que la patrulla es va trobar a la víctima (un home de 27 anys) en el sòl i amb la cara ensanguinada, informa Prefectura en un comunicat.

L'agressor es trobava al final del carrer quan es va acostar a aquest jove per a agredir-li i robar-li la seua documentació, a més d'amenaçar-li amb cremar-li la tenda de campanya mentre dormia. En la tenda també habitava la seua parella, una dona de 49 anys a la qual va amenaçar de mort.

Mentre els policies parlaven amb ella, el sospitós va encendre alguna cosa i ho va llançar sobre la tenda, la qual es va calar foc encara que solament va patir danys en la base perquè la dona ho va apagar ràpidament.

Després va començar a increpar als agents: "Quins ous teniu de vindre al meu carrer a identificar-me, no sabeu qui sóc, vos vaig a rajar, he sigut militar en el meu país i he estat a la presó i estic molt boig, vos vaig a matar", al mateix temps que escometia contra ells amb els punys en alt i cridava que anaven a morir.

Una vegada identificat, aquest lituà va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes d'amenaces, atemptat a agent de l'autoritat i danys. En el trasllat es va colpejar amb el cap i va causar danys en el vehicle, una actitud que va mantindre dins amb la resta de detinguts i amb els policies.

Una hora després va ser detinguda la parella de l'agressor, una espanyola de 41 anys, com a presumpta autora dels delictes d'amenaces, robatori amb violència i lesions, després d'amenaçar la parella del jove agredit amb matar-la i cremar-li la tenda de campanya, agredir-la, propinant-li punyades i patades i apoderant-se de la seua borsa.

Com a represàlia davant la detenció de la seua parella, la dona es va presentar en la tenda de campanya de la víctima per a amenaçar-li i agredir-li propinant-li punyades i patades a l'altra dona, a més d'apoderar-se de la seua borsa. Va ser localitzada en una plaça propera després d'una batuda, després del què va colpejar la mampara del cotxe policial i es va orinar dins del mateix.

Els dos detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial, que ha decretat mesures cautelars.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento