Comunitat Valenciana

CSIF denuncia el "col·lapse" del servici d'Urgències de l'hospital de la Ribera

CSIF ha denunciat aquest dijous el "col·lapse" que està patint el servici d'Urgències de l'hospital de la Ribera a causa de l'increment de càrrega assistencial. Segons ha assegurat el sindicat en un comunicat, els pacients s'"amunteguen" en els passadissos fins al punt que el dimarts, a les 8.00, hi havia 26 malalts i el dimecres 27 pendents d'ingrés.
Hospital de la Ribera, a Alzira
Hospital de la Ribera, a Alzira
ARCHIVO
Hospital de la Ribera, a Alzira

El sindicat ha alertat que el personal "està a la vora de l'extenuació" i ha recalcat que "no es pot culpar sempre la pandèmia", per la qual cosa exigeix "responsabilitats als qui dirigeixen els recursos del departament"i reclama a Sanitat Universal "que prenga d'una vegada per sempre les mesures oportunes per a poder solucionar totes les qüestions que afecten els nostres treballadors".

La central sindical ha advertit que, mentre açò succeeix, la Unitat de Preingressos, creada a principis del 2019, "roman tancada les nits i els dies festius, amb el que queda infrautilitzada".

CSIF considera "lamentable que un servici de 24 llits, ben dotat de mitjans i de personal per a descongestionar Urgències, no s'estiga utilitzant per a la finalitat que va ser creat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento