Comunitat Valenciana

Detinguda a Alacant una dona per fer xantatge per mitjà d'un tercer al seu marit amb difondre fotos eròtiques d'ell

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant tres persones per suposadament amenaçar un home amb difondre fotos de caràcter sexual si aquest no els pagava diferents quantitats de diners per a no fer-ho. Entre els arrestats està la pròpia dona de la víctima, la qual havia descobert una suposada infidelitat de la seua parella i, perquè aquesta cessara, presumptament va demanar ajuda a un amic i a un tercer, que suposadament era qui realitzava les telefonades.
Nota De Premsa: "La Policia Nacional Ha Detingut A Tres Persones Per Fer xantatge A Un Home Amb Difondre Fotos Eròtiques Del Mateix"
Nota De Premsa: "La Policia Nacional Ha Detingut A Tres Persones Per Fer xantatge A Un Home Amb Difondre Fotos Eròtiques Del Mateix"
POLICÍA NACIONAL
Nota De Premsa: "La Policia Nacional Ha Detingut A Tres Persones Per Fer xantatge A Un Home Amb Difondre Fotos Eròtiques Del Mateix"

Els fets han sigut investigats pel Grup de Delictes Tecnològics de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant, segons ha informat la Comissaria en un comunicat.

Els agents van descobrir que el que pareixia un cas de xantatge a canvi de no difondre unes fotos de contingut sexual tenia un altre rerefons. La víctima havia presentat una denúncia en la qual manifestava que estava rebent cridades des d'un número ocult en què li sol·licitaven diferents quantitats de diners, entre 500 i 2.000 euros, a canvi de no difondre fotos seues que prèviament havia enviat a una jove amb la qual mantenia una amistat telefònica.

Els investigadors es van centrar en eixes telefonades i van aconseguir identificar el número de telèfon des d'on s'estaven realitzant, el qual pertanyia a un jove conegut de la pròpia víctima i de la seua dona.

Una vegada identificada aquesta persona, els agents van poder comprovar com la dona de la víctima havia descobert una suposada infidelitat del seu marit i havia demanat ajuda a un amic de tots dos perquè cridara al seu marit i li amenaçara amb difondre les fotos perquè aquest cessara en la seua aventura.

En ser una persona coneguda de la parella i perquè el home víctima del xantatge no li reconeguera la veu, van recórrer a una tercera persona, que era el que parlava per telèfon amb la víctima, segons la Policia.

Tot açò es va produir presumptament seguint les instruccions de la dona del denunciant, que els facilitava la informació necessària per a poder dur a terme el xantatge. Una vegada plenament identificats els presumptes autors, els policies van detindre aquestes tres persones, les quals van ser sentides en declaració en les dependències del Grup de Delictes Tecnologies de la Comissaria Provincial d'Alacant.

Els arrestat van ser posats en llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte d'amenaces una vegada acabada aquesta diligència i estan a l'espera que siguen citats per l'autoritat judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento