Comunitat Valenciana

Detinguda a València una dona per maltractar l'anciana malalta d'alzhèimer a la qual cuidava

Agents de la Policia Nacional han detingut a València una dona de 43 anys com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de suposadament agredir l'anciana de 90 anys, i malalta d'alzhèimer, a la qual cuidava en el seu domicili.
Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional
POLICIA NACIONAL
Cotxe de la Policia Nacional

Els fets van ocórrer dijous, sobre les 22.00 hores, quan els agents van ser comissionats per la Sala 091 perquè es dirigiren a un domicili de València, on segons diversos testimonis una dona estava maltractant físicament una anciana, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

Els policies van esbrinar com uns veïns haurien observat des de la seua finestra com una dona presumptament tirava del pèl, pegava patades en l'esquena i sacsava d'un costat a un altre a una dona d'avançada edat.

Els agents van esbrinar que la sospitosa era la cuidadora de la víctima, una dona de 90 anys, malalta d'alzhèimer, i que treballava com a interna en el propi domicili de l'anciana des de feia set anys de dilluns a divendres.

Els policies de la UFAM es van fer càrrec de les investigacions i es van entrevistar també amb el fill de l'anciana, qui va acudir al lloc alertat pels veïns i que desconeixia la situació que vivia sa mare, ja que la víctima no podia expressar-se a causa de l'avançat estat de la seua malaltia.

L'ara detinguda suposadament proferia de forma constant insults, crits i vexacions a la víctima. Els agents continuen les investigacions per a determinar si en alguna ocasió la cuidadora hauria estat en el carrer "a altes hores de la nit", deixant sola a la malalta dormint en el llit.

Per tot açò, els agents van detindre la dona com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'arrestada, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento