Comunitat Valenciana

Comencen les obres per a construir el carril bici de l'avinguda Institut Obrer

  • L'eix ciclista, d’1,1 quilòmetres, connectarà l'avinguda Amado Granell amb l'Albereda pel pont de Montolivet.
  • Serà bidireccional, segregat per calçada i de 2,50 metres d'ample; les obres duraran dos mesos.
Primeros trabajos en la rotonda que conecta las avenidas Amado Granell e Instituto Obrero.
Primeros trabajos en la rotonda que conecta las avenidas Amado Granell e Instituto Obrero.
20MINUTOS
Primeros trabajos en la rotonda que conecta las avenidas Amado Granell e Instituto Obrero.

Els treballs d'execució del nou carril bici de l'avinguda Institut Obrer de València, que connectarà l'avinguda Amado Granell Mesado fins al passeig de l'Albereda passant pel pont de Montolivet, han començat aquest dimecres. El projecte sorgeix dels pressupostos participatius DecidimVLC 2017 i està previst que les obres duren dos mesos.

L'actuació que acaba d'iniciar-se ocupa un tram de vorera i carril exterior de la rotonda de l'avinguda Amado Granell Mesado i un tram de vorera i carril dret de l'avinguda Institut Obrer de València sentit pont de Montolivet, a l'altura d'aquesta mateixa rotonda.

Les obres d’aquest nou eix ciclista, que tenen una previsió de dos mesos de duració, no preveuen afeccions rellevants en el trànsit rodat d'aquesta avinguda de tres carrils de circulació per sentit —dues direcció Albereda una vegada finalitzen els treballs—.

Aquest carril bici bidireccional, segregat per calçada, de 2,50 metres d'ample i 1.100 metres de longitud, va ser adjudicat per 99.712 euros més IVA —és a dir, un total de 120.651,52 euros— a Pavasal Empresa Constructora.

Al projecte, que sorgeix dels pressupostos participatius DecidimVLC 2017, se li ha concedit, a més, una subvenció de 53.473,50 euros per l’Ivace (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), amb el suport financer de la Unió Europea a través dels fons Feder (Fons Europeu de Desenvolupament Regional).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento