Comunitat Valenciana

Un home trau la seua parella per la finestra a València i diu que "a les dones cal ensenyar-les a respectar"

La Policia Local de València ha detingut un home de 52 anys per presumptament amenaçar i agredir la seua parella fins a arribar a traure-li mig cos per la finestra, mentre li propinava colps i patades dient-li que li anava a matar. Va obrir als agents amb actitud desafiadora i dient que "a les dones cal ensenyar-les a respectar".
Agent de la Policia Local de València
Agent de la Policia Local de València
PLV
Agent de la Policia Local de València

A les 23.25 hores d'aquest dimarts, el 092 va rebre l'avís de l'agressió i la patrulla es va trobar a la víctima molt nerviosa al costat d'unes veïnes. Aquesta dona va relatar que el seu marit havia arribat borratxo a casa, després del que es va iniciar una discussió entre tots dos.

L'agressor es va posar cada vegada més agressiu i va arrabassar el mòbil a la seua parella quan anava a cridar a la policia, per a després llançar-ho per la finestra. També va llançar l'equip de música i va trencar l'espill del moble, informa el cos municipal en un comunicat.

Seguidament, la va agarrar del coll amb les dos mans, la va arrossegar cap a la finestra i la va traure fins a la mitat, mentre li deia que li anava a matar, donant-li colps i patades per tot el cos. També la va amenaçar amb buscar i matar sa mare quan "acabara" amb ella.

La víctima va aconseguir escapolir i eixir de la vivenda corrent mentre ell li deia que li anava a apunyalar amb un ganivet que tenia sobre la taula, parcialment amagat entre mocadors.

Després de cridar a la porta, el sospitós va obrir a la patrulla amb una actitud molt desafiadora, assegurant que "a les dones cal ensenyar-les a respectar". Portava damunt un punxó metàl·lic casolà amb mànec de paper i punta tallant, una cosa que va manifestar que era per a portar-se "algú per davant".

Una vegada identificat, aquest home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere per efectius de la tercera unitat de districte. "Lluitem i lluitarem amb tots els nostres mitjans contra la violència de gènere, és una lluita prioritària", reivindica el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento