Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València adjudica el contracte per a la redacció del projecte del Palau de la Música

La reforma de les sales Iturbi i Rodrigo del Palau de la Música de València i per a adequar l'auditori per a fer-ho més sostenible i energèticament eficient ha donat aquest dilluns un pas més en la seua tramitació administrativa en adjudicar-se el contracte de redacció del projecte bàsic i d'execució, direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut per a l'adequació de les instal·lacions. L'adjudicació s'ha fet per un import total de 244.295,13 euros.
Façana del Palau de la Música
Façana del Palau de la Música
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Façana del Palau de la Música

Ara l'empresa adjudicatària disposarà de tres mesos per a abordar la seua redacció. La regidora de Gestió de Recursos de l'Ajuntament de València, Luisa Notario, ha destacat que els terminis administratius s'han reduït "al màxim" gràcies al treball realitzat durant el confinament per a accelerar tots els procediments que no es trobaren fets en una fase de terminis administratius.

Segons ha informat l'Ajuntament, així "es va compensar en part tot el període de l'estat d'alarma en què els terminis es van suspendre, així com el temps perdut a conseqüència de la interposició per part del Col·legi d'Arquitectes d'un recurs que va ser desestimat mesos després pel Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals".

A més, ha explicat que el projecte pretendrà recuperar les bases de l'original, de García de Paredes l'any 1984. La intervenció preveu la reforma integral de les sales Iturbi i Rodrigo i l'adequació de les instal·lacions per a aconseguir un edifici sostenible i eficient energèticament. També es contempla la reparació de l'aplacat de pedra de la façana i l'eliminació de filtracions d'aigua.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento