Comunitat Valenciana

La Generalitat aconsegueix un crèdit de CaixaBank de 1.000 milions a tipus zero

  • L'objectiu és "estalviar recursos per al finançament de l'activitat corrent" de l'administració.
Imatge de la seu de Caixabank a València
Imatge de la seu de Caixabank a València
EUROPA PRESS
Imatge de la seu de Caixabank a València

CaixaBank aprovarà un crèdit de 1.000 milions d'euros a zero interés per a la Generalitat Valenciana, la qual cosa permetrà "estalviar recursos per al finançament de l'activitat corrent" de l'administració, segons ha avançat el president Ximo Puig.

En una entrevista en Les Notícies del Matí d'À Punt, Puig s'ha mostrat "convençut" que la seu de l'entitat que resulte de la prevista fusió entre CaixaBank i Bankia es quedarà a la Comunitat Valenciana, que s'assegurarà així eixa "capitalitat" tan important "des del punt de vista reputacional".

"En totes les converses que he mantingut amb dirigents de les dues entitats, amb els quals la Generalitat i jo personalment mantinc una molt bona relació, crec que s'assegurarà eixa capitalitat", ha subratllat, avançant tot seguit que aquest mateix cap de setmana CaixaBank li ha informat que aprovarà eixe crèdit de 1.000 milions, la qual cosa "és positiva" perquè permetrà estalviar recursos i "és més barat fins i tot que el FLA".

Puig ha posat en valor que l'estabilitat a la Comunitat Valenciana ha ajudat al fet que es puga donar eixa capitalitat i a tindre eixa "interlocució més favorable". I ha incidit que la centralització en tots els aspectes "és greu, és negatiu per a tota Espanya".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento