Comunitat Valenciana

Bonig: "Puig no em crida per a res, ha quedat clar que l'alternativa al Botànic és el PP"

  • El president té previst reunir-se aquesta setmana amb el portaveu de Ciutadans en Les Corts, Toni Cantó.
Reunión de Puig y Bonig en el Palau de la Generalitat
Puig i Bonig en el Palau de la Generalitat (arxiu)
TWITTER GENERALITAT
Reunión de Puig y Bonig en el Palau de la Generalitat

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat aquest dilluns que no té contacte amb el president de la Generalitat i "ha quedat clar que l'alternativa al Botànic és el PP". "El president no em crida per a res, no consulta amb mi absolutament res", ha asseverat.

Així ho ha indicat Bonig en roda de premsa en ser preguntada pel fet que Puig vaja a reunir-se aquesta setmana amb el portaveu de Ciutadans en Les Corts, Toni Cantó, per a parlar dels pressupostos de l'any que vé i si ella tindrà una trobada similar.

"El president no em crida per a res, no consulta amb mi absolutament res. No estic ací per a caure-li millor o pitjor, estic ací per a ser l'alternativa al Botànic i ha quedat clar que l'alternativa al Botànic és el PP", ha subratllat.

Al seu juí, la iniciativa en matèria pressupostària correspon al Consell del Botànic i després el PP està "disposat a parlar absolutament de tot". No obstant açò, ha ironitzat, "si ells no s'aclareixen entre ells" ofereix la seu i la intervenció dels 'populars' per a "que arriben a un acord".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento