Comunitat Valenciana

Detingudes quatre persones pel robatori violent en una casa de Serra amb el seu habitant dins

Agents de la Guàrdia Civil han detingut quatre persones, dos homes i dos dones d'entre 20 i 22 anys, com a presumptes autores d'un robatori amb violència i intimidació en una vivenda de Serra (València), mentre estava el seu habitant dormint dins i al qui presumptament van propinar patades i punyades per a sostraure les seues pertinences.
Cotxe de la Guàrdia Civil. Imatge d'arxiu.
Cotxe de la Guàrdia Civil. Imatge d'arxiu.
GUARDIA CIVIL
Cotxe de la Guàrdia Civil. Imatge d'arxiu.

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, l'arrest dels presumptes autors dels fets s'ha dut a terme en el marc de l'operació 'Folendor'.

Els ara detinguts presumptament van entrar en un domicili fracturant la porta principal mentre el seu habitant dormia, i inutilitzant prèviament el quadre de llums per a, d'aquesta manera, impedir que la víctima encenguera la llum i els vera.

A més, presumptament li van propinar diverses patades i punyades i li van robar el telèfon mòbil, diversa documentació personal i targetes i la cartera amb diners en efectiu amb, almenys, 200 euros.

Per aquests fets, la Guàrdia Civil de Bétera va detindre el passat 24 d'agost quatre persones, dos dones i dos homes, d'edats entre els 20 i 22 anys i nacionalitat espanyola, per delictes de robatori amb violència, lesions i amenaces. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 4 de Llíria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento