Comunitat Valenciana

Troben el cadàver d'una dona amb signes de violència en el maleter d'un cotxe a València

  • La víctima és una dona de 33 anys d'origen argentí, però amb nacionalitat espanyola.
  • La Policia busca al seu company sentimental, de nacionalitat colombiana.
Imagen de recurso de un vehículo de la Policía Nacional
Imatge de recurs d'un vehicle de la Policia Nacional
EUROPA PRESS - Archivo
Imagen de recurso de un vehículo de la Policía Nacional

La Policia Nacional investiga un possible crim masclista a la ciutat de València després d'haver trobat el cos d'una dona amb signes de violència en el maleter d'un cotxe en el barri de Patraix.

El cadàver, segons han informat fonts policials, va ser trobat en la mitjanit del dissabte a l'interior d'un vehicle, després d'alertar els amics de la morta sobre la seua desaparició.

Segons han informat fonts pròximes a la investigació, pel que sembla la dona es trobava en parador ignorat des del passat 24 d'agost i va ser una de les seues amigues qui va denunciar la desaparició davant la Policia dissabte passat, dia 29.

Les mateixes fonts han assenyalat que la morta és una dona de 33 anys i d'origen argentí però amb nacionalitat espanyola, i no consten denúncies prèvies de possibles maltractaments.

La investigació policial se centra en esbrinar el parador del seu company sentimental, de nacionalitat colombiana i de 29 anys.

Està previst que aquest dilluns es practique l'autòpsia al cadàver, han indicat les mateixes fonts.

D'altra banda, la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere investiga l'assassinat aquest cap de setmana d'una dona de 41 anys a Águilas (Múrcia) com a crim masclista.

De confirmar-se tots dos, serien 31 les dones assassinades per les seues parelles o exparelles en el que va d'any i 1.064 des que es van començar a registrar les estadístiques en 2003.

El 016 atén a totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 52 idiomes diferents, igual que el correu 016-online@igualdad.gob.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento