Comunitat Valenciana

Un home estafa 9.000 euros a tres prostitutes després d'anul·lar 27 pagaments de targeta a València

La Policia Nacional ha detingut a València a un home de 30 anys com a presumpte autor d'un delicte d'estafa després d'anul·lar 27 càrrecs de targeta que havia realitzat per a pagar a tres dones pels seus servicis sexuals, adduint que eren fraudulents.
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu
CNP
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu

Una de les víctimes es va adonar del frau en ser denegat l'últim càrrec. La investigació va arrancar en tindre coneixement d'aquest estafa a tres prostitutes amb les quals el sospitós va contactar durant tres mesos, informa Prefectura en un comunicat.

L'estafador pagava eixes trobades amb dos targetes bancàries, tant físicament com telefònicament. En el seu últim pagament de 356 euros, realitzat el passat 4 de març, la targeta va ser denegada.

A partir d'ací, les víctimes van comprovar la resta de pagaments i es van adonar que tots havien sigut retornats pel titular. Els càrrecs ascendeixen a un total de 9.061 euros.

Després de les perquisicions, la Policia va esbrinar que el presumpte autor havia retornat els pagaments al·legant a l'entitat no reconéixer les operacions, negant la seua participació i que eren fraudulentes.

El sospitós va notificar al banc que una de les targetes li la van robar el 28 de febrer i l'altra la va perdre el 3 de juliol, però els investigadors van comprovar que no havia presentat cap denúncia. Aquest home, sense antecedents, ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento