Comunitat Valenciana

À Punt assegura a Escola Valenciana i ACPV que la seua llengua vehicular és el valencià i l'objectiu és promocionar-la

El president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, i el director general d'À Punt Mèdia, Alfred Costa, s'han reunit aquest dilluns amb representants d'Escola Valenciana i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per a assegurar-los que la "llengua vehicular d'À Punt és el valencià" i un dels seus objectius és, precisament, la promoció de la llengua.

Durant la reunió, Soriano i Costa han informat els representants d'Escola Valenciana i d'ACPV, "considerant la seua preocupació" per l'ús de la llengua valenciana en la radiotelevisió pública, que un dels objectius "fonamentals" de la CVMC és "la promoció de la llengua i la cultura valencianes" i que "la llengua vehicular d'À Punt és el valencià", ha informat la CVMC en un comunicat.

A més, han assenyalat que els mitjans de comunicació públics valencians "tenen la missió de contribuir a la millora de l'ús social del valencià, tal com indiquen la Llei 6/2016 i el Llibre d'estil de la CVMC".

També han assegurat que les competències sobre una possible modificació de la llei de creació dels mitjans públics valencians "corresponen de manera exclusiva a les Corts Valencianes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento