Comunitat Valenciana

Busquen un home per ferir amb arma blanca una dona a Torrevella

Agents de la Guàrdia Civil busquen l'home que la vesprada d'ahir presumptament va agredir amb un arma blanca una dona en l'interior d'un portal d'una vivenda Torrevella (Alacant), pel que sembla, amb la intenció de robar-li, segons han informat fonts de l'Institut Armat.
Cotxe de la Guàrdia Civil
Cotxe de la Guàrdia Civil
EUROPA PRESS
Cotxe de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil manté obertes diverses línies d'investigació, encara que se centra en un possible robatori amb intimidació, ja que l'home no tindria cap relació amb la víctima.

Els fets van ocórrer en la vesprada del dijous en el carrer Sant Pasqual, quan el suposat agressor va abordar per l'esquena a la víctima amb un ganivet, li va donar un colp i la dona va caure al sòl.

Per la seua banda, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha apuntat que sobre les 18.45 hores d'ahir es va sol·licitar la seua intervenció per a assistir una dona ferida.

Fins al lloc, es va desplaçar una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va assistir la dona de 58 anys per ferides d'arma blanca, que va ser traslladada a l'hospital de Torrevella.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento