Comunitat Valenciana

Andrés Suárez, Miss Caffeina, El Cigala, M Clan i Cepeda actuen per a 800 persones a València

  • El festival Republic Alive se celebra del 17 de juliol al 25 de setembre en La Marina Sud.
Andrés Suárez en un cicle de concerts a València
Andrés Suárez en un cicle de concerts a València
MUSIC REPUBLIC
Andrés Suárez en un cicle de concerts a València

Andrés Suárez, Miss Caffeina, Diego El Cigala, M Clan i Cepeda són alguns dels artistes que protagonitzen el nou cicle de concerts Republic Alive en la Marina Sud de València del 17 de juliol al 25 de setembre, amb aforament limitat a 800 persones.

En aquesta època de distanciament social, el cicle vol oferir als amants de la música l'oportunitat de viure-la de forma segura, gaudint del bon oratge a passos del Mediterrani durant juliol, agost i setembre. Hi ha espai per a l'indie i el flamenc, passant pel rock, el pop i el reggae.

Els concerts arranquen aquest divendres 17 amb Andrés Suárez. Li segueixen Miss Caffeina (divendres 24), Martita de Graná (dissabte 25), Iseo (divendres 31) i David Rees (dissabte 1 d'agost), anuncia la promotora The Music Republic en un comunicat.

Viva Suecia actua el dijous 13 d'agost, un dia abans d'El Cigala el divendres 14. M Clan passa per València el diumenge 16 i calfa l'ambient per als directes de Cepeda (dimecres 19) i Ismael Serrano (divendres 21).

Com a colofó, El Kanka tanca el cicle un mes després el divendres 25 de setembre. L'aforament està limitat a 800 persones, respectant les mesures de seguretat i sanitàries recomanades per les autoritats. Les entrades estan a la venda en www.wegow.com/es-es/paginas/republic-alive.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento