Comunitat Valenciana

Cultura.- Les Arts ofereix dos representacions a l'aire lliure de l'òpera 'El tutor burlat', de Martín i Soler

El Palau de les Arts de València ofereix dos representacions a l'aire lliure de l'òpera 'El tutor burlat', de Martín i Soler, aquest divendres 10 i dissabte 11 de juliol en els voltants de l'edifici.
L'òpera ?El tutor burlat?
L'òpera ?El tutor burlat?
MIGUEL LORENZO /MIKEL PONCE.
L'òpera ?El tutor burlat?

El camió de 'Les Arts Volant' s'instal·larà en la Plaça Martín i Soler, situada sota la passarel·la de cristall que porta a la Sala Principal, per a representar la primera òpera del compositor valencià. Les dos funcions començaran les 22.00 hores.

L'accés a aquest espectacle de les Arts és lliure i gratuït, amb un nombre limitat de seients. Respecte a les mesures de seguretat, es recorda al públic general l'obligació de l'ús de mascareta si no pot respectar-se la distància de seguretat, detalla el coliseu en un comunicat.

'Les Arts Volant' és un projecte de difusió de la lírica, dissenyat i realitzat per les Arts, en el qual col·laboren Cultura de la Generalitat, l'Àrea de Cultura de la Diputació de València i la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l'Ajuntament de València.

Per a aquest espectacle, Enedina Lloris ha adaptat al valencià el llibret de la primera òpera de Martín i Soler, que es representa en una nova producció de Les Arts amb direcció d'escena de Jaume Policarpo. El muntatge recrea l'esperit fresc, lleuger i divertit del jove Martín i Soler amb una estètica inspirada en les targetes postals romàntiques del segle XIX, de colors tènues i pastís.

El repartiment està format pels artistes del Centre de Perfeccionament, Aida Gimeno, Vittoriana de Amicis, Oleh Lebedyev i Omar Lara, juntament amb els cantants valencians David Ferri i Gonzalo Manglano. Carlos Sanchis, també del Centre de Perfeccionament, acompanyarà al piano en totes les representacions de l'espectacle.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento