Comunitat Valenciana

Detinguts dos homes acusats d'agredir sexualment una jove en una platja d'Alacant

Agents de la Policia Nacional d'Alacant, juntament amb la Policia Local de Jumella, han detingut dos homes, de 27 i 31 anys, acusats d'agredir sexualment una jove en una platja de la ciutat d'Alacant, segons ha informat Prefectura en un comunicat. Els arrestats han sigut localitzats en la localitat de Jumella (Múrcia) on pel que sembla residien.
Detenció a càrrec de la Policia Nacional a Alacant
Detenció a càrrec de la Policia Nacional a Alacant
POLICÍA NACIONAL
Detenció a càrrec de la Policia Nacional a Alacant

La investigació del cas ha sigut portada per policies del Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant.

Segons el relat de la víctima, va ser traslladada des de Jumella per dos homes als qui coneixia de vista i amb els qui pensava que anava a prendre unes copes a Alacant. Si bé, sense el seu consentiment, la van portar a una platja on va ser agredida sexualment i posteriorment abandonada.

La víctima va demanar ajuda a un jove que passava per allí i aquest va cridar a la policia, personant-se immediatament una dotació de la Policia Nacional que va assistir la perjudicada i va donar inici al protocol especial existent en els casos de delictes sexuals.

Després de ser atesa en l'hospital i formular denúncia, va començar la investigació dels agents de la Policia Judicial, en la qual, gràcies a les perquisicions practicades, es va aconseguir la identificació dels presumptes autors.

Una vegada identificats, els investigadors es van desplaçar a la localitat de Jumella (Múrcia) on residien els agressors, establint un dispositiu policial especial en el qual van participar agents de la Unitat de Guies Canins de la Policia Local de Jumella.

Els arrestats van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Jumella, que va decretar la posada en llibertat amb càrrecs dels detinguts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento