Comunitat Valenciana

Detingut un home per pegar patades a la seua dona en el carrer a València

Agents pertanyents a la Primera Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut un home de 27 anys per presumptament agredir la seua parella, una dona de 31, a la qual va propinar patades en ple carrer.
Agent de la Policia Local de València
Agent de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL
Agent de la Policia Local de València

Els fets han ocorregut sobre les 03:50 hores de la matinada, quan els policies han sigut comissionats per la Sala del 092 perquè un home havia agredit una dona en la zona del carrer de la Pau i li estava pegant patades.

Quan s'han personat en el lloc, els agents s'han entrevistat amb una testimoni dels fets, que ha manifestat que ha vist la parella, mentre caminava pel carrer i que la dona havia caigut al sòl semiinconscient per estar, suposadament, sota els efectes de l'alcohol.

Així mateix, la testimoni els ha explicat als agents que, en eixe moment, l'home li ha propinat una forta patada en la cama a la dona al mateix temps que li cridava.

Posteriorment, els policies han tractat d'identificar l'home, que ha assegurat que la dona és la seua esposa i ha negat haver-la agredit. Quant a la dona, els agents no han aconseguit entrevistar-se amb ella a causa de l'estat en el qual es trobava, per la qual cosa, posteriorment, han sol·licitat una ambulància, que l'ha traslladat a l'hospital. Finalment, s'ha procedit a detindre l'home.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento