Comunitat Valenciana

'Guanyar', l'eslògan del XIII Congrés del PP de la ciutat de València

El Comité Organitzador del XIII Congrés (COC) del Partit de la ciutat de València ha aprovat que 'Guanyar' serà l'eslògan del conclave, que se celebrarà el pròxim 10 de juliol.

D'aquesta manera, els 'populars' celebraran el seu congrés amb "un missatge que resumeix l'objectiu principal de la formació política dels pròxims tres anys: recuperar l'alcaldia de la ciutat i aconseguir que els veïns de València tinguen la ciutat que es mereixen, a l'altura de la tercera capital d'Espanya".

El COC, presidit per Juan Carlos Caballero, també ha aprovat les dos ponències (Reglament i Política) i els seus ponents on s'integren tots els presidents dels districtes de la ciutat.

La Ponència de Reglament estarà formada per María José Ferrer San Segundo, Víctor Soriano, Sol Rodrigo, Daniel Moragues, Jorge Carbó, Verónica Marcos, Carmen De Rosa, Ana Gil, Marisol Vivo, Adriana Hernández, Carlos Mundina.

Pel que fa a la ponència política, estarà formada per Paula Llobet, Marta Torrado, Alberto Armero, Antonio García Celda, Jacobo Navarro De Peralta, Pablo Carreres, Amparo Navarro, Ana Ortells, José Luis Arnau, José Ramón Gimeno i Fina Flores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento