Comunitat Valenciana

La dona detinguda per la mort del seu marit discapacitat trobat a Godelleta, a presó

La dona de 41 anys arrestada aquest dimarts com a sospitosa de la mort del seu marit discapacitat, el cadàver del qual va ser trobat a Godelleta (València), anirà a presó.
Policia Nacional
Policia Nacional
CNP
Policia Nacional

Així ho ha acordat la titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Mislata, qui ha establit presó provisional, comunicada i sense fiança, per a la dona, investigada en una causa oberta per delicte d'assassinat sense perjuí d'ulterior qualificació.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), les diligències, sobre les quals pesa el secret de sumari, seguiran sent instruïdes pel mateix jutjat.

La dona ha passat aquest matí, sobre les 10.30 hores, a disposició judicial després de passar diversos dies en els calabossos. El seu fill, qui també va ser arrestat aquest dijous pel mateix succés, ha sigut traslladat aquest matí a Fiscalia de Menors. Es tracta d'un jove de 17 anys que hauria confessat la seua participació en la mort del marit de sa mare, sota intimidació de la seua progenitora.

El cos de la víctima, un expolicia discapacitat de 45 anys, va ser localitzat enterrat aquest dimarts en un camp de Godelleta, set mesos després de la seua desaparició.

La Policia portava mesos investigant la desaparició de la víctima i, finalment, va poder detindre la dona després de trobar-se el cadàver enterrat en una parcel·la llogada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento