Comunitat Valenciana

Les Arts i les Ciències se suma al Dia contra la Sequera amb l'exposició a l'aire lliure 'Davant el canvi, canviem'

La Ciutat de les Arts i les Ciències compta des d'aquest mes amb les noves exposicions 'Davant el canvi, canviem' i 'Junts podem aconseguir-ho', que aborden alguns dels principals desafiaments plantejats pel canvi climàtic i que aquest dimecres centren l'atenció amb motiu del Dia Mundial per a Combatre la Desertificació i la Sequera. Les mostres són gratuïtes en estar en zones de lliure accés.
Exposicions en l'exterior de les Arts i les Ciències
Exposicions en l'exterior de les Arts i les Ciències
GVA
Exposicions en l'exterior de les Arts i les Ciències

'Davant el canvi, canviem' reflecteix xicotetes pinzellades del que implica el canvi climàtic per a la Terra i crida a reflexionar sobre la forma d'actuar per a intentar pal·liar les seues greus conseqüències. Està instal·lada en els exteriors del complex de València.

En el carrer Menor del Museu de les Ciències està l'exhibició 'El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho', un decàleg ambiental format per deu panells que exposen aspectes determinats del medi ambient, el planeta o l'acció humana. Va ser concebuda pel Consell de la Infància del Museu, tant en la selecció de temes com en els textos i dibuixos.

Després de recórrer aquestes exposicions de lliure accés, el públic pot accedir a l'interior el Museu per un preu especial. Fins al 28 de juny, les entrades al Museu tenen una tarifa única de quatre euros, detalla la Generalitat en un comunicat.

D'aquesta forma, la Ciutat de les Arts i les Ciències vol continuar promocionant la visita el Museu de les Ciències, adaptant el preu per la limitació d'ús tàctil de mòduls a causa de les mesures higiènic-sanitàries derivades del coronavirus.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento