Comunitat Valenciana

Els experiments en directe de 'La Ciència a Escena' tornen al Museu de les Ciències de València

Els experiments en directe de 'La Ciència a Escena' tornen a la programació del Museu de les Ciències amb les activitats 'Química en acció' i 'La ciència invisible', sessions especials de 'La Ciència a Escena' que reuneixen els experiments més sorprenents de 'Màgia Química', 'Fred, fred', 'aLUZina!', 'Horror al buit' i 'Al roig viu'.

El taller 'Química en acció' (11 i 16 hores en la sala 1) està recomanat a partir dels 8 anys, mentre que 'La ciència invisible' (12 i 17.30 hores en la sala 2) s'ha dissenyat per a públic des dels 10 anys. A partir del 20 de juny s'ampliarà amb una nova sessió a les 19 hores de 'Química en acció'. Tots dos tallers tenen un aforament reduït a 10 persones per sessió.

A més, de dilluns a diumenge, a les 13 hores, se celebra el taller 'Estudi de TV', en el qual el públic coneix els mecanismes que intervenen en la gravació d'un programa i el que ocorre en el plató i en la sala de control. L'aforament és de huit persones per sessió.

En aquestes activitats, els xiquets menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'una persona adult que també ha d'adquirir l'entrada. El preu és de 3,5 euros per taller i persona i no inclou la visita al Museu de les Ciències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento