Comunitat Valenciana

Cultura.- Obres de Marta Sanz, Isabel Clara-Simó i John Connolly, entre les novel·les nominades del festival VLC Negra

Un total de 15 novel·les estan nominades als reconeixements que es concediran en l'octava edició del festival VLC Negra, que se celebrarà el pròxim mes de novembre.
L'escriptora Marta Sanz
L'escriptora Marta Sanz
EUROPA PRESS
L'escriptora Marta Sanz

Cinc obres competiran en cadascuna de les categories: Millor novel·la, Millor novella·la i Best Novel. Les novel·les guanyadors les decidirà el públic amb els seus vots, que s'emeten a través de la web del festival.

La novetat d'enguany és que els votants entraran en un sorteig en el qual es repartiran ebooks, lots de llibres dedicats, samarretes, tasses i entrades preferencials per als esdeveniments amb públic.

El termini de votacions ja està obert i es perllongarà fins al 15 de setembre. La setmana vinent, l'organització comunicarà les noves dates per al festival, que se celebrarà durant el mes de novembre, detallen els responsables del certamen en un comunicat.

En la categoria Millor novel·la, els nominats són els següents: 'Un asunto demasiado familiar', de Rosa Ribas (Tusquets); 'El sonido de tu cabello', de Juan Ramón Biedma (Alianza Lit); 'Dócil', de Aro Sáinz de la Maza (Destino); 'Progenie', de Susana Martín Gijón (Alfaguara); i 'Pequeñas mujeres rojas', de Marta Sanz (Anagrama).

En la categoria Millor novella·la, els títols seleccionats són: 'Guillem', de Núria Cadenas (Amsterdam); 'Escapisme', de Marc Moreno (Més llibres); 'Em diuen Fletxa', de Joan Carles Ventura (Crimscat);'La sarbatana', de Isabel-Clara Simó (Crimscat) i 'Appletown', de David Marín (Pagés editors).

Finalment, en la secció inernacional Best novel, els nominats són 'Un plan sangriento', de Graeme Macrae (Impedimenta); 'El secreto del olmo', de tana French (AdN); 'El frío de la muerte', de John Connolly; (Tusquets); 'Almas muertas', de Ian Rankin (RBA) i '1793', de Niklas Natt Och Dag (Salamandra).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento