Comunitat Valenciana

Comencen les obres pendents d'executar al Parc Central de València

  • Es tracta dels treballs en un solar de 4.000 m² que ocupava un concessionari de cotxes desallotjat per via judicial.
  • Permetran acabar el mur verd, donar continuïtat al canal i la font i construir l’arener i un joc infantil.
  • La intervenció també completarà el clos definitiu i els accessos des de Dr. Domagk, Filipines i Peris i Valero.
Labores de desbroce en la zona afectada.
Labors de desbrossament en la zona afectada.
VALÈNCIA PARQUE CENTRAL
Labores de desbroce en la zona afectada.

Ja han donat començament les obres d'urbanització pendents d'executar de la primera fase del Parc Central Zona Russafa-Malilla i Dr. Domagk.

Segons han informat fonts de la Societat València Parc Central, es tracta de les actuacions que van quedar arracades d'executar en la superfície en el seu moment ocupada per les instal·lacions d'un concessionari d'automòbils fins al seu desallotjament prèvia resolució judicial. Les primeres tasques consisteixen en el desbrossament i sondatges del terreny i moviment de terres.

Entre les actuacions del parc pendents destaquen, a l'entorn del moll 4 confrontant a l'avinguda Peris i Valero, la finalització del mur verd, la construcció de l’arener i un joc infantil. També la continuïtat del canal i font de l'accés pel carrer Dr. Domagk i completar les instal·lacions del centre de repartiment d'energia elèctrica requerit per Iberdrola.

Trabajos en la parcela del Parque Central.
Treballs en la parcela del Parc Central.
VALÈNCIA PARQUE CENTRAL

A més de l'execució de vials, es completarà el clos definitiu del parc en el límit amb l'espai ocupat per contenidors en l'avinguda Filipines que també seran retirats, i es completaran vials d'accés des del carrer Dr. Domagk i les avingudes Filipines i Peris i Valero.

Les obres van ser adjudicades a la UTE Guerola Transer SLU-Serveis i Aplicacions INEL SL per un import d'1.276.674 euros, IVA no inclòs, i tenen un termini d'execució de huit mesos.

Obras en el Parque Central de València.
Obres en el Parc Central de València.
VALÈNCIA PARQUE CENTRAL

La superfície aproximada de l'actuació és d'uns 4.000 metres quadrats, distribuïda en dues parts, una de 1.400 m² que afecta instal·lacions del parc i una altra de 2.500 m² que afecta vials de la urbanització de les parcel·les edificables.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento