Comunitat Valenciana

La unitat de normalització lingüística de la Diputació de València elabora 15 postals sobre la terminologia de la cuina

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha realitzat 15 postals sobre terminologia de la cuina per a acostar-nos a conceptes que es porten la contrària, com salmorra i desalar; uns altres més dolços, com batre al punt de neu, i uns tercers que et porten directament al ganivet, com tallar a la brunesa o a la juliana, segons ha informat la institució provincial.
Una de les 15 postals
Una de les 15 postals
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
Una de les 15 postals

El projecte ha comptat amb la col·laboració fotogràfica de Ximo Tomás i serà La Colla d'À Punt qui difonga els continguts mitjançant el conveni amb la Diputació de València per a la difusió de continguts culturals i educatius.

Les fonts de consulta per a l'elaboració de les targetes amb terminologia culinària han sigut el Diccionari de procediments culinaris (en línia), el Portal Terminològic Valencià i el Diccionari Normatiu Valencià.

Per la seua banda, la diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, ha destacat "la tasca creativa que realitza la Unitat de Normalització Lingüística per a difondre el nostre lèxic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento