Comunitat Valenciana

Dos detinguts per no guardar la distància de seguretat en un local de menjar preparat a Elx

Agents de la Policia Local d'Elx (Alacant) van detindre ahir diumenge dos homes que es negaven a guardar la distància de seguretat amb els empleats d'un local de menjar preparat. L'avís es va donar sobre les 21.40 hores i s'alertava que mostraven un "to agressiu" i no volien abandonar el local comercial.
Un agent de la Policia Local.
Un agent de la Policia Local.
POLICÍA LOCAL DE ELCHE
Un agent de la Policia Local.

Segons ha informat la Regidoria de Seguretat d'Elx, l'encarregada de l'establiment havia tractat d'advertir l'entrada de les limitacions d'accés i ús de mascaretes, però els dos detinguts van respondre de manera altiva a escassos centímetres de la seua cara, fent cas omís i accedint a l'interior".

Per açò, es va desplaçar la UTE (Unitat Territorial) de Policia Local destinada a la zona d'Altabix i es van entrevistar amb els dos homes implicats, possiblement turistes, que es comunicaven exclusivament en anglés.

Van ser informats de les obligacions i condicions actuals i, segons la Policia Local, "lluny d'entrar en raó" van reiterar davant els agents la seua negativa a abandonar l'interior i a identificar-se.

Després d'insistir els agents de manera que resultara comprensible als implicats en diverses ocasions i no deposar la seua actitud, la patrulla va detindre els dos individus, de 52 i 45 anys, oferint un d'ells una forta resistència activa. Tots dos van ser traslladats a dependències policials per un presumpte delicte de desobediència i resistència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento