Comunitat Valenciana

Supermercats Masymas vendrà mascaretes higièniques a partir d'aquest dissabte

Supermercats Masymas, marca amb la qual opera distribuïdora Juan Fornés Fornés S.A., ha anunciat que començarà a vendre mascaretes higièniques a partir d'aquest pròxim dissabte 23, en tota la seua xarxa comercial i en els dos centres 'Fornés by masymas' a València.
Supermercat Masymas a Pedreguer.
Supermercat Masymas a Pedreguer.
MASYMAS
Supermercat Masymas a Pedreguer.

En concret, ha informat que oferirà dos tipus de mascaretes en packs de cinc unitats: reutilitzables i d'un sol ús.

Les reutilitzables són de confecció nacional i compten amb l'especificació Une 0065/2020. El seu preu serà de 9,90 euros, mentre que les d'un sol ús estaran a la venda per 3 euros. Per a major comoditat dels clients, estaran en la línia de caixes.

D'altra banda, a partir del dilluns 25, la cadena amplia el seu horari de tancament fins a les 21.00 hores una vegada que ja s'ha normalitzat el ritme d'afluència dels clients.

Tot i això, la cadena ha precisat que, per descomptat, es mantindrà el control de l'aforament en les botigues i la resta de mesures de seguretat addicionals implantades des del passat 14 de març com el reforçament de la neteja o el subministrament de guants i gels hidroalcohòlics, entre d'altres.

Igualment, manté les recomanacions de guardar la distància de seguretat, que la compra la realitze una sola persona o que es pague preferiblement amb targeta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento