Aliança d’optimistes contra males notícies

  • Desenes de persones es concentren contra el pressimisme i en pro del progrés.
  • És un nou collectiu que s'ha gestat a Internet.

Fins i tot la crisi pot ser positiva per als optimistes, que la veuen com un motor de canvi històricament provat. Centenars de persones formen part d'aquest nou collectiu, que es malfia dels mitjans que únicament presten atenció a les males notícies i que, per contra, reivindica que mai hem estat tan bé com ara. Primer van formar una comunitat al portal d'internet Facebook i ahir es van concentrar per primer cop a Barcelona tot coincidint amb el que han batejat com el Dia Mundial de l'Optimisme.

Vestits amb alguna peça de roba taronja («el color de l'optimisme»), desenes de persones van acudir ahir al vespre a la plaça de la Virreina, a la cita convocada pel considerat predicador de l'optimisme, l'actor i guionista Eduard Biosca.

«Si no fos perquè sóc optimista, diria que cada vegada hi ha més pessimistes en aquest món». Aquest és un dels lemes que repeteix Biosca, i reivindica que «hi ha bones notícies globals» com ara que hi ha menys guerres o que ha disminuït lA probabilitat que un persona mori com a conseqüència de la violència.

El gran predicador de l'optimisme va començar portant a escena un monòleg teatral (els divendres i diumenges alTeatreneu) i cada mes i mig tornarà a convocar els «optimistes» en una gran concentració pública per combratre el pessimisme.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento