Comunitat Valenciana

Cultura.- Fundació FULL i Escola promouen el valencià amb un club de lectura "cent per cent virtual"

La Fundació FULL pel Llibre i la Lectura i Escola Valenciana han impulsat una plataforma "cent per cent virtual" amb l'objectiu de "fomentar la lectura de voluntaris i aprenents del Voluntariat pel Valencià, fonamentalment persones que s'estan iniciant a parlar o llegir en aquesta llengua".

"Hui més que mai és necessari ampliar horitzons; l'actual pandèmia de la Covid-19 ens porta a impulsar nous projectes, assumir nous reptes i noves iniciatives per a continuar amb una tasca fonamental de la Fundació FULL, que és el foment de l'hàbit de llegir i el suport i la promoció de tots els que conformen el món del llibre valencià: editorials, autors, il·lustradors i llibreters", explica el director d'aquesta entitat, Jesús Figuerola.

Mitjançant aquest projecte, emmarcat en el projecte 'Full de lectura', els participants llegiran una obra literària que s'abordarà des de diferents punts de vista. També es podrà gaudir de peces audiovisuals que enriquiran la lectura i que estaran disponibles en la mateixa web

Mostrar comentarios

Códigos Descuento