Comunitat Valenciana

La pel·lícula 'Secrets of the Universe' de l'Hemisfèric inclou una guia amb activitats per a aprendre ciència a casa

La pel·lícula 'Secrets of the Universe' de l'Hemisfèric de València compta amb una guia didàctica amb un total de 15 experiments i activitats, adaptats per nivell educatiu d'Infantil a Secundària, que es poden fer a casa i que responen de forma senzilla a preguntes sobre astronomia i exploració espacial.
Cartell de la pel·lícula 'Secrets of the Universe'
Cartell de la pel·lícula 'Secrets of the Universe'
GVA
Cartell de la pel·lícula 'Secrets of the Universe'

'Per què és tan gran el Gran Colisionador d'Hadrons?', 'Aprenent amb la llum', 'Troba un exoplaneta amb el teu telèfon mòbil', el repte de disseny 'Construeix un tub misteriós' o 'La història de l'Univers en un any' són algunes de les activitats proposades i que conviden a experimentar, ha detallat la Generalitat en un comunicat.

La guia didàctica de 'Secrets of the Universe' està disponible en el canal #YoSigoAprendiendoenCasa, que reuneix continguts d'interés de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La pel·lícula 'Secrets of the Universe' és una de les projeccions de l'Hemisfèric i explica què és el Gran Colisionador d'Hadrons del Consell Europeu d'Investigació Nuclear (CERN). També mostra com l'Observatori d'Ones Gravitacionals per Interferometria Làser (LIGO) va detectar per primera vegada un senyal degut a les ones gravitacionals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento