Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana registra 27 nous casos i 6 defuncions més, cap d'ells resident

  • El nombre de casos actius per coronavirus a la Comunitat Valenciana ascendeix a 3.999.
Repartiment de mascarillas a Castelló
Repartiment de mascarillas a Castelló
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
Repartiment de mascarillas a Castelló

La Comunitat Valenciana ha registrat 27 nous positius per coronavirus -confirmats per prova PCR- i sis morts més des de l'última actualització del dijous, cap d'ells residents.

Així ho ha indicat aquest divendres la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, en la seua compareixença diària per a informar de la situació del coronavirus a la Comunitat Valenciana. Dels nous contagis registrats en les últimes hores, un s'ha detectat a Castelló, cinc a Alacant i 21 a València. L'acumulat de positius des de l'inici de la pandèmia és de 10.619 per PCR i 2.888 per test ràpids.

Actualment el nombre de casos actius per coronavirus a la Comunitat Valenciana ascendeix a 3.999, la qual cosa representa el 29% del total. Fa un mes el percentatge s'elevava fins al 90%.

Així mateix, Barceló ha explicat que en aquesta jornada segueix la tendència a la baixa quant al nombre d'ingressos hospitalaris i d'UCI. Hi ha així 537 persones ingressades, 21 menys que ahir; i altres 96 en UCI.

Per províncies, hi ha 50 persones ingressades en la província de Castelló, 11 en UCI; 150 a Alacant, 45 en UCI; i 337 en la província de València, 40 en Vigilància intensiva.

També s'han produït 171 noves altes: 87 en la província de València, 65 en la d'Alacant i 19 en la de Castelló. El total acumulat d'altes ascendeix a 8.181. Per la seua banda, l'alta de professionals sanitaris global suma 1.815 -45 més que ahir-, mentre que els positius en aquest sector sumen 765.

Respecte a les sis defuncions, la consellera Barceló ha detallat que quatre s'han produït en la província d'Alacant i dos en la de València. Dels morts, cap era resident.

Quant a la situació de les residències, hi ha casos positius en 70, tres més que ahir -10 en la províncies de Castelló, 22 en la d'Alacant i 38 en la de València-. Les residències sota vigilància activa sanitària són 30, les mateixes que aquest dijous -nou a Castelló, huit a Alacant i 13 a València-. El total de proves practicades a la població -entre PCR i test ràpids- sumen 194.196.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento