Quan Eva va irrompre la solitud d'Adam

Adam ha viscut sol al Paradís durant un cert temps i, de sobte, apareix Eva. Aquesta criatura xerraire, emocional i de naturalesa inquisitiva, que el segueix per tot arreu i no deixa d'importunar-lo. Li posa nom als llocs i animals del jardí, descobreix el foc i els sentiments, té un desig irrefrenable per menjar fruita i es fa amiga de la serp.

Així comencen Els diaris d'Adam i Eva, de Mark Twain, que retraten amb humor, sarcasme i intel·ligència la diferent manera que homes i dones tenen d'entendre la vida i la convivència entre ells.

El director Xicu Masó porta al Club Capitol aquest clàssic de la literatura humorística, de la mà dels actors Carles Martínez (Adam) i Miriam Alamany (Eva).

Divertit, irreverent i enginyós, aquest espectacle rememora el mite del paradís o jardí del Edèn, en què va tenir lloc la primera guer-ra de sexes.

Llibreria de tresors

El seu director, format professionalment al teatre Lliure fent d'ajudant de direcció, va trobar aquest llibre, que no coneixia, a una llibreria, va començar a llegir-lo i ja es va enamorar d'ell.

Així va començar l'apassionant aventura de traduir i adaptar el text literari al llenguatge teatral. De fet, l'adaptació argentina va tenir molt d'èxit a Buenos Aires i Madrid i anys en cartell tan allà com a la capital.

* Club Capitol (Rambles, 138). Divendres. Avui a les 21.30 hores. Entrades de les prèvies 12 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento