Comunitat Valenciana

Estudiants valencians participen en la Competició regional de miniempreses

Una vintena d'estudiants de secundària, batxillerat i Formació Professional de València participaran aquest dijous, 30 d'abril, en la Competició regional de miniempreses d'Almeria i València, que organitzen la Fundació Junior Achievement, amb la participació d'EDEM Escola d'Empresaris i el suport de Feceval, i que se celebrarà en format online.

Més de 360 alumnes de 14 centres educatius de València han participat durant el curs escolar 2019-2020 en el programa educatiu "miniempreses" de la Fundació Junior Achievement amb l'objectiu de ser seleccionats per a participar en aquesta Competició regional.

Els equips guanyadors tindran la possibilitat de participar en la Competició Nacional de miniempreses que se celebrarà el 7 de maig, en la qual es decidirà l'equip que representarà Espanya en la Competició Europea de juliol, expliquen responsables de la iniciativa en un comunicat.

Els cinc projectes valencians seleccionats per a participar en aquesta Competició regional hauran de defendre demà davant jurat les idees d'emprenedoria que han desenvolupat durant el curs gràcies al suport dels seus docents i a la mentorització dels voluntaris d'EDEM Escola d'Empresaris.

A través d'una plataforma digital, els joves seleccionats defendran les seues idees i respondran les preguntes del jurat, que, després de visualitzar els vídeos promocionals i analitzar els plans de negoci que els alumnes han creat durant el desenvolupament del programa, els entrevistaran per a conéixer més detalls sobre les seues idees d'emprenedoria i poder seleccionar els dos equips guanyadors. El jurat tindrà en compte la qualitat i originalitat dels projectes presentats, el seu caràcter innovador i la seua viabilitat per a seleccionar les miniempreses guanyadores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento