La Policia Local de València proposa 27 sancions en parcs, 21 d'elles en el vell llit del Túria

  • El diumenge l'Ajuntament va optar per informar en lloc de multar per incomplir les indicacions de seguretat.
Parc de la ciutat de València durant la pandèmia de Covid-19
Parc de la ciutat de València durant la pandèmia de Covid-19
POLICÍA LOCAL VALÈNCIA

La Policia Local de València va realitzar aquest dilluns 27 propostes de sanció en els parcs i jardins de la ciutat després de la jornada del diumenge, en la qual es va informar en lloc de multar per incomplir les indicacions de seguretat del Govern d'Espanya per a previndre l'expansió de la Covid-19.

D'elles, la majoria -un total de 21- van ser en l'antic llit del riu Túria. Sobre els motius, estar a més d'un quilòmetre del domicili de residència i passejar més d'un adult per menor, especifiquen fonts municipals.

La xifra de propostes de sanció demostra, segons el regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, "que els fets succeïts en un moment puntual del dia en un lloc concret de la ciutat van ser una excepció", ha mantingut en referència a les aglomeracions que es van produir "a una hora concreta i en un lloc concret" del vell llit del riu Túria diumenge passat.

"Observants" el pròxim dissabte

Cano també s'ha referit a pròxims escenaris com la possible desescalada a partir del pròxim dissabte i en eixe sentit ha indicat que des de la Regidoria de Protecció Ciutadana "se'n va a estar atents i observants davant les diferents situacions que poden sobrevindre en els pròxims dies".

"I en funció d'eixes situacions prendrem les decisions oportunes sempre en coordinació com no pot ser d'una altra manera amb el que indique el Govern d'Espanya", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento