Comunitat Valenciana

Detingut un home que va intentar agredir amb ganivets els seus propis pares, un veí i la Policia a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut en la matinada d'aquest dimarts un home de 37 anys després d'intervenir en un cas de violència domèstica a Gandia (València), en el qual un fill suposadament estava atacant els seus pares armat amb dos ganivets. Els efectius es van veure obligats a usar esprai de defensa per a tractar de reduir-li i un d'ells va acabar realitzant tirs intimidatoris en quedar acorralat, dos dels quals van impactar contra el presumpte atacant, que està ferit en l'hospital.
Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla en imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla en imatge d'arxiu
POLICÍA NACIONAL
Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla en imatge d'arxiu

Segons han informat a Europa Press fonts policials, en la vivenda en la qual van succeir els fets hi havia també un veí dels pares que va pujar a ajudar el matrimoni quan es va desencadenar el succés, i que havia intentat repel·lir l'agressió del fill utilitzant un caminador com a separació entre tots dos.

El presumpte autor dels fets va rebre un dels tirs en una cama i un altre en el cos i va quedar conscient, per la qual cosa els agents li van poder informar dels motius de la detenció: violència domèstica i atemptat a agent de l'autoritat. No s'ha precisat si tenia antecedents. A més de l'agressor, dos dels quatre agents desplaçats finalment el lloc van patir algun tipus de lesió, no així ni els pares ni el veí que va mediar per a tractar d'evitar l'agressió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento