Comunitat Valenciana

Les obres dels hospitals de campanya valencians acaben aquest cap de setmana

  • En principi acolliran pacients que donen positiu en Covid-19 amb poca complexitat.
  • S'estan construint d'acord amb la normativa de seguretat d'infraestructures hospitalàries.
Obres de l'hospital de campanya al costat de la Fe de València
Obres de l'hospital de campanya al costat de la Fe de València
EUROPA PRESS
Obres de l'hospital de campanya al costat de la Fe de València

Els treballs de construcció dels hospitals de campanya a València, Alacant i Castelló avancen "a bon ritme", de manera que aquest cap de setmana finalitzaran les obres de l'estructura d'aquestes instal·lacions per a fer front a la pandèmia del coronavirus.

Així ho ha avançat la consellera de Justícia i Interior, Gabriela Bravo, després d'una reunió per videoconferència amb representants de la Conselleria de Sanitat i de l'empresa encarregada de les obres.

Les tres instal·lacions acolliran en principi pacients que donen positiu en Covid-19 amb poca complexitat, encara que estan preparats per a adequar-se a qualsevol necessitat clínica, detalla la Generalitat en un comunicat.

Encara que es denominen hospitals de campanya, es construeixen d'acord amb la normativa de seguretat d'infraestructures hospitalàries, més exigent que l'aplicable als equipaments d'emergències.

Els hospitals s'han alçat com un annex, "un ala més" dels centres de referència de la Fe de València, General d'Alacant i General de Castelló de la Plana.

Després de la finalització de les obres, la Generalitat preveu que la pròxima setmana s'inicie la fase d'equipament sanitari i comunicació informàtica dels hospitals de campanya, que quedaran integrats als sistemes de cada centre principal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento