Comunitat Valenciana

La redacció d'À Punt ratifica el nomenament de Raquel Pérez Ejerique com a directora d'Informatius

  • La candidatura ha obtingut 161 vots a favor, 44 abstencions i 28 vots en contra, segons la cadena.
  • Ocuparà el lloc que durant la primera etapa -l'encapçalada per Empar Marco- va exercir Remei Blasco.
La periodista Raquel Ejerique en el programa 'La qüestió' de Punt
La periodista Raquel Ejerique en el programa 'La qüestió' de Punt
A PUNT
La periodista Raquel Ejerique en el programa 'La qüestió' de Punt

La redacció d'À Punt ha ratificat el nomenament de Raquel Pérez Ejerique com a nova directora d'Informatius, ha informat la radiotelevisió pública valenciana.

La redacció s'ha pronunciat amb una "àmplia" participació, del 68,9%. La candidatura ha obtingut 161 vots a favor, 44 abstencions i 28 vots en contra, detallen des del mitjà.

Pérez Ejerique va ser la guanyadora del concurs públic que es va convocar per a cobrir la direcció d'informatius.

Una vegada resolt, el Consell d'Informatius d'À Punt va convocar l'assemblea de la redacció, en compliment amb allò que marca el seu reglament. El document, en concret, arreplega la consulta a l'assemblea i agrega que el consell "després elaborarà l'informe de ratificació o no ratificació, d'acord amb allò exposat en l'article 25.3 de la Llei 6/2016, i que té caràcter vinculant".

L'informe del Consell d'Informatius s'elevarà després a la sessió del Consell Rector convocada aquest dijous, que tindrà l'última paraula sobre aquest nomenament.

Raquel Ejerique ocuparia el lloc que durant la primera etapa d'À Punt -l'encapçalada per Empar Marco- va exercir Remei Blasco. Després de l'arribada del nou director general, Alfred Costa, es va convocar el concurs per a la renovació.

La periodista valenciana Raquel Ejerique és responsable d'Investigació d'eldiario.es, on va ser una de les periodistes que va destapar les irregularitats en el màster que va realitzar l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes en la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid (URJC). Al llarg de la seua trajectòria, ha treballat també en les redaccions d'ABC, Cadena SER, La Razón i 20 minutos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento