Comunitat Valenciana

Cáritas València implementa noves mesures de reforç de l'atenció a les persones més vulnerables

  • L'entitat continua amb la seua tasca durant la crisi provocada pel coronavirus.
Voluntàries de Cáritas
Voluntàries de Cáritas
CÁRITAS
Voluntàries de Cáritas

Cáritas Diocesana de València ha reforçat la seua atenció a les persones en situació més vulnerable i ha elaborat una Guia de recursos, entre els quals s'inclouen les mesures aprovades per les diferents administracions públiques que poden ser d'interés per a les persones a les quals acompanya. El text, que s'actualitza setmanalment, inclou ajudes a la vivenda, mesures relacionades amb l'atur, les persones sense llar, estrangeria o violència de gènere, entre d'altres.

La Guia ha sigut publicada en la web de l'entitat i compartida, fonamentalment, amb el voluntariat de les més de 400 Cáritas parroquials perquè disposen de la informació necessària en l'acompanyament que l'entitat segueix realitzant a les persones en situació més vulnerable, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

En l'últim exercici, les persones beneficiàries de l'actuació de Cáritas en la diòcesi de València van ser més de 50.000, encara que enguany, "a causa de la crisi del Covid-19 i les seues conseqüències socioeconòmiques que afectaran especialment les persones més vulnerables, es multiplicaran notablement", segons ha explicat Ignacio Grande, director de l'organització.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento